Συνάντηση Κωστοπαναγιώτου-Παναγιωτόπουλου-Κοροβέση-Δέδε για το χρέος του Δήμου Δελφών προς την ΕΥΔΑΠ Παγίων

Σήμερα, Τρίτη 27 Μαρτίου, μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή ν. Φωκίδας Ηλία Κωστοπαναγιώτου, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη υπό τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Δέδε, με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με το χρέος του Δήμου Δελφών προς την ΕΥΔΑΠ Παγίων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιωτόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κατσαγούνος, ο Πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Παγίων κ. Κοροβέσης, με τους συνεργάτες τους και ο κ. Κοτσώνης Γενικός Διευθυντής Υδραυλικών, Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών.

Η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα θετικό και συναινετικό κλίμα, που δείχνει να διαμορφώνει μια οριστική διέξοδο επωφελή συνολικά για την τοπική κοινωνία.

Ορίστηκαν εκπρόσωποι όλων των μερών, οι οποίοι θα επεξεργαστούν τις επιμέρους προτάσεις σε κοινό πλαίσιο συναντίληψης έως και την Μ.Τρίτη, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η καταληκτική συνάντηση.

Μετά από δεκαετίες διεκδικήσεων για αναγνώριση του ρόλου του νομού μας στο υδατικό δυναμικό της χώρας, για πρώτη φορά διαφαίνεται, όχι μόνο η βούληση και η μέριμνα για αντιμετώπιση και οριστική επίλυση των χρόνιων εκκρεμών ζητημάτων, αλλά και η αναπτυξιακή προοπτική που αυτά μπορούν να προσδώσουν στη Φωκίδα.

Ηλίας Κωστοπαναγιώτου

Βουλευτής ν. Φωκίδας ΣΥΡΙΖΑ