Απάντηση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ στην ευχαριστήρια επιστολή των εργαζομένων του Στάλλιου Γάτειου Γηροκομείου Άμφισσας

Απάντηση στην ευχαριστήρια επιστολή – ανακοίνωση των εργαζόμενων του Στάλλιου Γάτειου Γηροκομείου Άμφισσας, για την παρέμβαση, τόσο του Βουλευτή Φωκίδας, Ηλία Κωστοπαναγιώτου όσο και του ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας, για το ζήτημα της καταβολής των οφειλών του ΕΟΠΠΥ απέναντί τους, δημοσιοποίησε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας.

Στην απάντηση σημειώνεται:

Αγαπητοί εργαζόμενοι του Γηροκομείου Άμφισσας,

για μια ακόμη φορά τονίζουμε πως σκοπός του βουλευτή Ηλία Κωστοπαναγιώτου και της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας είναι να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο μας.

Και ειδικά σε ότι αφορά εργαζόμενους που διεκδικούν με αξιοπρέπεια το αυτονόητο: να τους αποδοθούν χρήματα που τα δικαιούνται και τα έχουν δουλέψει.  

Να είσαστε βέβαιοι πως η προσπάθεια μας δεν θα σταματήσει ούτε όταν πάρετε «τα υπολειπόμενα από τον ΕΟΠΠΥ ποσά» αλλά όταν ξαναλειτουργήσει το ΣΤΑΛΕΙΟ ΓΑΤΕΙΟ γηροκομείο στην πόλη μας.

Με την ευκαιρία αυτή επιτρέψτε μας να θυμηθούμε:

Η πορεία του γηροκομείου ξεκίνησε με προίκα δεκάδες ακίνητα, με τις καλύτερες προοπτικές και τις ευχές όλων των κατοίκων της περιοχής, για να καταλήξει σύντομα σε ναυάγιο, αφήνοντας τεράστια χρέη, εγκλωβισμένους και απλήρωτους εργαζόμενους και τους γέροντες της περιοχής χωρίς στέγη ενώ τα ακίνητα των ευεργετών ένα-ένα μπαίνουν σε πλειστηριασμό.

Μια απεικόνιση σε μικροκλίμακα της πορείας της πατρίδας μας η οποία όμως τα τελευταία τρία χρόνια αργά αναστρέφεται.

Η επαναλειτουργία του εμβληματικού ιδρύματος, σύμφωνη με τις απαιτήσεις της κοινωνίας και τους αείμνηστους ευεργέτες του ας είναι η δική μας και η δική σας αλλά και όλων των συμπολιτών μας από εδώ και πέρα προσπάθεια.

Άμφισσα, 28/3/2018

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

Υπενθυμίζεται η επιστολή – ανακοίνωση των εργαζόμενων:

Οι εργαζόμενοι του Στάλλιου Γάτειου Γηροκομείου Άμφισσας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Βουλευτή Φωκίδας Ηλία Κωστοπαναγιώτου όπως και τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας για την βοήθεια και την συμπαράσταση που μας παρείχαν ώστε να λυθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τις οφειλές του ΕΟΠΠΥ απέναντί μας.

Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουν να είναι στο πλευρό μας στο δύσκολο αγώνα που δίνουμε ώστε να πάρουμε το σύνολο των δεδουλευμένων μας.