ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ:Η ΝΔ καταψήφισε στη Βουλή και τα δύο πανεπιστημιακά τμήματα στην Άμφισσα και το Ινστιτούτο Διεθνών Σπουδών

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ

Η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε στη Βουλή και τα δύο πανεπιστημιακά τμήματα του Γεωπονικού στην Άμφισσα και το Ινστιτούτο Διεθνών Σπουδών

Τα γεγονότα εξακολουθούν να είναι πεισματάρικα και άλλο τόσο αποκαλυπτικά κύριοι και κυρίες της Νέας Δημοκρατίας.

Απλά πράγματα:

Όσο πιστεύατε πως τα δύο πανεπιστημιακά τμήματα έχουν χαθεί ή δεν πρόκειται να προταθούν από την κυβέρνηση, σας περίσσευαν τα κροκοδείλια δάκρυα για το ΤΕΙ Άμφισσας, οι φωνές και οι δήθεν ανησυχίες σας σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας, αλλά και τα κρυφά χαμόγελα ικανοποίησης!!!

ΤΙ ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ!!!

Την ίδια ώρα στη βουλή το κόμμα σας, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 20 (δηλαδή την δημιουργία δυο πανεπιστημιακών τμημάτων του Γεωπονικού στην Άμφισσα)  και ΤΟ ΑΡΘΡΟ 23 (την δημιουργία Ινστιτούτου Διεθνών Σπουδών στην Άμφισσα).

Τόση υποκρισία πως  την αντέχετε;

Τόσο ψέμα, τέτοια περιφρόνηση στον κόσμο της Φωκίδας!

Οι πολίτες της Άμφισσας, των Δελφών, της Ιτέας όλης της περιοχής, είμαστε βέβαιοι πως θα μετρήσουν την υποκρισία σας και στην κάλπη όποτε χρειαστεί.

Υστερόγραφο: Όσο για τον διαγώνιο και ειδικά για το αναληφθέν από την διοίκηση Μπακογιάννη τμήμα μετά την Γραβιά, ΕΛΕΟΣ.

Τόσο αυτό όσο και τα ανύπαρκτα έργα σας, συνήθως σε ημιτελείς μελέτες με βαρύγδουπα ονόματα, τα πουλήσατε σε δεκάδες ανακοινώσεις, συνεντεύξεις, λόγους και συγκεντρώσεις! Τελικά τι περίεργο!!! μηδέν στο πηλίκο. Έπρεπε να έρθει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ  όλα τα ρημαγμένα έργα Εθνικών οδών, σιδηροδρομικών δικτύων, λιμενικών έργων, συνδυασμένων μεταφορών.

Μην ανησυχείτε.

Η δεύτερη τετραετία θα ολοκληρώσει και για την περιοχή μας όσα εσείς και οι όμοιοι σας «δεν προκάνατε» τόσα χρόνια.

Άμφισσα, 8/2/2019

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ