ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: ΚΙΝΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΟ ΛΙΔΟΡΙΚΙ ΦΩΚΙΔΑΣ 1-3 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΙΝΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΟ ΛΙΔΟΡΙΚΙ ΦΩΚΙΔΑΣ 

Στα πλαίσια της υλοποίησης του Εθνικού Προγράμματος της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας από το Υπουργείο Υγείας και με τη συμβολή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, πραγματοποιείται η πρώτη επίσκεψη στο Λιδορίκι των 2 υπερσύγχρονων Κινητών Ιατρικών Μονάδων  του Ιδρύματος.

Στην πρωτοβουλία του βουλευτή Φωκίδας Ηλ. Κωστοπαναγιώτου  ανταποκρίθηκαν οι υπεύθυνοι του προγράμματος και ειδικά ο κ. Παναγιώτης Κουλουβάρης, Επίκουρος καθηγητής Ορθοπαιδικής στο ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚ. και υπεύθυνος του τομέα Υγείας του Ιδρύματος και έτσι η Δωρίδα συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Οι 2 Κινητές Ιατρικές Μονάδες θα παραμείνουν στο Λιδορίκι από την Παρασκευή 1/3 μέχρι την Κυριακή 3/3 στελεχωμένες με 12 ειδικότητες (Ακτινολόγος, Παθολόγος, Γενικός Χειρουργός, Γυναικολόγος, Καρδιολόγος, Παιδο-Οδοντίατρος, Ορθοπαιδικός, Οφθαλμίατρος, Παιδίατρος, Ωτορινολαρυγγολόγος, Διαιτολόγος, Ψυχολόγος-Παιδοψυχολόγος.) και πολλές σύγχρονες διαγνωστικές δυνατότητες, προκειμένου να εξετασθούν ΔΩΡΕΑΝ, οι κάτοικοι της Δωρίδας.

28/2/2019