ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΩΚΙΔΑΣ

Αγαπητές/οί φίλες και φίλοι,

Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο νίκης του ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιος βουλευτής Νομού Φωκίδας.

Σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή προσπαθώντας, όπως έκανα όλα τα προηγούμενα χρόνια, για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μου και των κατοίκων του.

Τα 4 τελευταία χρόνια δώσαμε μάχες σε δύσκολες συνθήκες για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Τα πανεπιστημιακά τμήματα στην Άμφισσα είναι γεγονός. Οι πρώτοι 220 φοιτητές/τριες του Γεωπονικού Παν/μίου θα είναι το Σεπτέμβρη στην Άμφισσα.

Η θεσμοθέτηση σαν ΑΓΟΝΟ Α του νοσοκομείου ταυτόχρονα με τον πρόσφατο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και τη στελέχωση με γιατρούς, την λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ και του ΤΟΜΥ δημιουργούν νέα δεδομένα για την αναβάθμιση της Δημόσιας παροχής υγείας στο Νομό μας.

Οι χρηματοδοτήσεις έργων κολλημένων εδώ και χρόνια, όπως η άρδευση του Ελαιώνα, ο αναδασμός του Μόρνου, ο ταμιευτήρας στη Τολοφώνα, το πρόγραμμα του Παραδοσιακού Ελαιώνα (7,1 εκ ευρώ) κτλ μπορούν να βγάλουν την περιοχή μας από την απομόνωση και την φθίνουσα πορεία των προηγούμενων χρόνων.

Από την θέση μου ως βουλευτής της μονοεδρικής Φωκίδας, έδωσα και εγώ την προσωπική μου μάχη για την υλοποίηση  πολιτικών που δίνουν όραμα και προοπτικές στον τόπο μας.

Ξέρω πως δεν αποφύγαμε λάθη και καθυστερήσεις. Ήμασταν όμως ειλικρινείς στις προθέσεις μας, με σεβασμό και στην παραμικρή δεκάρα που προερχόταν από το υστέρημα το δικό σας.

Φίλες και φίλοι,

Σε αυτές τις εκλογές συνυποψήφιοι μου είναι δύο άξιοι νέοι συμπατριώτες μας: Ο Χρήστος Τσαμαντάνης και η Γεωργία Γκιούλου.

Ένας επιστήμονας μηχανικός με ειδικές σπουδές και εργασιακή εμπειρία σε προγράμματα περιφερειακής ανάπτυξης και μια νέα παιδαγωγός με εμπειρία και ένσημα από την εργασία της.

Δύο νέοι άνθρωποι που σηματοδοτούν το μέλλον στον τόπο μας.

Το μέλλον της χώρας είναι στα χέρια μας.

Σε αυτές τις εκλογές στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ!

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ!

Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε και αποφασίζουμε για τη ζωή μας!

21/6/2019

Ηλίας Κωστοπαναγιώτου

Βουλευτής Φωκίδας