Δελτίο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ: Γαλαξίδι 27-6-19

SAMSUNG CSC

 

Αισιόδοξο μήνυμα, κατά γενική ομολογία, εξέπεμψε η συγκέντρωση των υποψηφίων ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ από το Γαλαξίδι.

Η εκδήλωση που άνοιξε με τον μεστό λόγο του  υπεύθυνου της εκλογικής επιτροπής της πόλης κ Ν. Σταντζούρη, είχε παλμό, είχε αυθόρμητες εκδηλώσεις, είχε πολύ ενημέρωση, μα πάνω από όλα είχε πίστη ότι η  ακροδεξιά Ν.Δ του Μητσοτάκη θα ηττηθεί άλλη μια φορά και στο νομό  και στην πατρίδα μας.

Θα ηττηθεί γιατί δεν έχουν απολύτως τίποτε θετικό να παρουσιάσουν οι σημερινοί υποψήφιοι της που διετέλεσαν βουλευτές παρά μόνο την διόγκωση του χρέους, την καταλήστευση  μισθών και συντάξεων, και τώρα που η οικονομία ανορθώνεται με χίλιες θυσίες του Ελληνικού λαού, αυτοί θέλουν ξανά να αρπάξουν τα αποθεματικά για να τα κάνουν κουρελόχαρτα στο χρηματιστήριο.

Και  οι τρεις υποψήφιοι ο Βουλευτής Ηλ. Κωστοπαναγιώτου, η Γ. Γκιούλου και ο Χρ. Τσαμαντάνης τόνισαν ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Κυβέρνηση Τσίπρα αφήνει σήμερα αποθεματικά 33 δις ευρώ, όταν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ έφτασαν το χρέος σε εκατοντάδες δις στραγγίζοντας αποθεματικά ταμείων και στέλνοντας στην ανεργία τον μισό πληθυσμό των νέων.

Η Φωκίδα έχει βουλευτή και στις 7 Ιουλίου θα έχει ξανά τον βουλευτή και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.