Παράδοση ζωοτροφών σε πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της Φωκίδας

23/8/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παράδοση ζωοτροφών

Την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Φωκίδας, πιστή στο ραντεβού της με τους κτηνοτρόφους της περιοχής μας, βρέθηκε στη Μανάγουλη Φωκίδας. Εκεί, περιμέναμε τους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους μας, για να τους παραδώσουμε ζωοτροφές για τα ζώα τους.

Για τον σκοπό αυτό, αγοράσαμε 360 μπάλες τριφύλλι, με χρήματα που διαθέσαμε ως Νομαρχιακή Επιτροπή, από το ταμείο της οργάνωσής μας, αλλά και με την οικονομική συνδρομή του Τομέα Αλληλεγγύης για Όλους του κόμματός μας.

Είκοσι (20) πληγέντες κτηνοτρόφοι προσήλθαν με τα αγροτικά  αυτοκίνητά τους και παρέλαβαν τις ζωοτροφές, για να καλύψουν τις πρώτες ανάγκες των ζώων τους.

Βιώσαμε από κοντά την αγωνία των κτηνοτρόφων μας, αλλά και την αδάμαστη θέλησή τους να συνεχίσουν τον αγώνα της επιβίωσής τους και να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Ακούσαμε τα παράπονά τους και την απογοήτευσή τους για την αδιαφορία και την ανεπάρκεια της Πολιτείας, γιατί αφέθηκαν κυριολεκτικά στην τύχη τους.

Είδαμε στα πρόσωπά τους την ανακούφισή τους από το άγχος που τους είχε κυριεύσει για τα ζωντανά τους και εισπράξαμε με ικανοποίηση τις ευχαριστίες τους για τη συμπαράστασή μας και τη βοήθειά μας.

Για μας, όλη αυτή η προσπάθεια ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία ανθρωπισμού και αλληλεγγύης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παραγωγούς της Μανάγουλης που προσέφεραν τις ζωοτροφές σε οικονομική τιμή, αλλά και για τις ποσότητες που διέθεσαν δωρεάν για την ενίσχυση των κτηνοτρόφων μας.

Πραγματικά ήταν μια κατάθεση ψυχής και ανθρωπιάς προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Φωκίδας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον λαό της Φωκίδας, αλλά και με ενσυναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει, θα βρίσκεται πάντα δίπλα του και θα αγωνίζεται για το καλό του τόπου μας.                                                              

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φωκίδας