Η φαλκίδευση της κοινωνίας συνεχίζεται

15/9/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η φαλκίδευση της κοινωνίας συνεχίζεται

Για άλλη μια φορά, κε Βουλευτά, ακολουθείτε μια άθλια τακτική και προσπαθείτε να εργαλειοποιήσετε, παραποιώντας, τα λεγόμενά μας.

Ο πολιτικός σας λόγος στοχεύει το συναίσθημα των πολιτών, σε μια επίμονη και εμμονική τακτική για χειραγώγηση της κρίσης και της λογικής του.

Θέλετε να μην υπάρχει αντίδραση ώστε να  δεχτεί, μοιρολατρικά, την καταστροφή των συμφερόντων του, σε ότι αφορά την υγεία , την παιδεία, τον πολιτισμό, την ελευθερία, τη δικαιοσύνη, τα εργασιακά δικαιώματα, κτλ.

Επικεντρώνεστε και κάνετε θέμα σε μια αναφορά που δεν θίγει κανέναν.

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Φωκίδας τιμά τα παιδιά που παλεύουν στα Δημόσια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ένα γεγονός για το οποίο θα έπρεπε να αισθάνεστε κι εσείς υπερήφανος κι έτσι θα έπρεπε να το εκλάβετε.

Γνωρίζουμε όλοι, ότι θα προσπαθήσετε να ξεγελάσετε και πάλι την τοπική κοινωνία αλλάζοντας θέμα, ώστε να διασωθείτε, να την φαλκιδέψετε, να την κάνετε υποχείριό σας και δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιείτε όλα τα μέσα για τον λόγο αυτό.

Δεν θα σας το επιτρέψουμε, διότι ο θυμός, η οργή και η απογοήτευση των συμπολιτών μας και της νεολαίας μας, είναι έκδηλη και δεν μπορεί να ανασταλεί πλέον η πολιτική κατρακύλα της ΝΔ, έπειτα και από την αστεία παρουσία του κύριου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Αδίκως προσπαθούν τα παπαγαλάκια του συστημικού τύπου και των ημετέρων να σας στηρίξουν, «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».

Δεν μπορέσατε να ψελλίσετε μια λέξη για όσα ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ:

  • Για τη Διαγώνιο, εκτός μόνο των ανώφελων Δελτίων Τύπου, δεν έχετε αναφέρει τίποτα, ούτε για μελέτες ούτε για χρηματοδοτήσεις.
  • Για το Νοσοκομείο, που επί ημερών σας όχι μόνο υποβαθμίζεται αλλά είναι ένα βήμα από την πλήρη απαξίωσή του και την υλοποίηση του σχεδιασμού για τη μεταβολή του σε Κ.Υ. με κέντρο τη Λαμία.
  • Για τις φωτιές και την πλήρη ανεπάρκειά σας στο να απαιτήσετε και εξασφαλίσετε τα απαραίτητα μέσα πυρόσβεσης για να σωθούν οι περιουσίες των συμπολιτών μας.
  • Για το Πανεπιστήμιο, του οποίου εξαφανίσατε το Ινστιτούτο εν μια νυκτί, εν συνεχεία διαγράψατε με την ανάληψη των καθηκόντων σας το πρώτο τμήμα και οδηγείτε σε «λουκέτο» πλέον και το δεύτερο. (Ποιος είναι ΤΩΡΑ ψεύτης και κινδυνολόγος;)
  • Για το μείζον για τη Φωκίδα ζήτημα των αντισταθμιστικών που «κόπτεστε» ενώ η Κυβέρνησή σας ιδιωτικοποιεί το νερό που είναι δημόσιο αγαθό.
  • Για τους πληγέντες από την πανδημία καταστηματάρχες, τους οποίους εμπαίζετε και πλέον έρχεστε -με τους όρους που τους επιβάλλετε να λειτουργήσουν- να τους οδηγήσετε στο κλείσιμο!

Αλήθεια, ποια είναι τελικά η δική σας συμβολή και της Κυβέρνησή σας στον τόπο; Ποιες είναι οι μάχες τις οποίες δώσατε για την περιοχή μας;

Θα απαντήσουμε εμείς…

Η παντελής ΑΠΟΥΣΙΑ τόσο της ΝΔ όσο και η δική σας προσωπικά!

Ιδού άλλη μία απόδειξη, με την τροπολογία υπ’ αρίθμ. 1060/105 6.9.2021 που κατατέθηκε και ψηφίστηκε από την Κυβέρνηση της ΝΔ και αφορά τις πυρόπληκτες περιοχές, από την οποία απουσιάζει η Φωκίδα και συγκεκριμένα η περιοχή της Δωρίδας.

Εκφράζουμε την αγωνία μας και την απορία μας, για ποιο λόγο η πληγείσα Δωρίδα απουσιάζει;

Αναμένουμε, όχι μόνο εμείς, αλλά όλοι οι πολίτες της Φωκίδας την απολογία της ΝΔ κι εσάς του ιδίου!

Η σιγή σας δεν θα είναι η λύτρωσή σας, αλλά η ενοχή σας.

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φωκίδας