Εκδήλωση στην Άμφισσα για το Νοσοκομείο και την Υγεία, με τον Παύλο Πολάκη (6.10.2021)

8/10/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021, στις 12.30, ο Παύλος Πολάκης,  Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ και  π. Αν. Υπουργός Υγείας, επισκέφτηκε, έπειτα από πρόσκληση της  Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας, το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας.

Ο Παύλος Πολάκης επισκέφτηκε το Νοσοκομείο μας συνοδευόμενος από τη Γιώτα Πούλου, βουλευτή Βοιωτίας, τον Βασίλη Σμπώκο, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου και αντιπροσωπεία της Ν.Ε.

Κατά την επίσκεψή του, ο Παύλος Πολάκης συναντήθηκε με το Σωματείο και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, συνομίλησε με γιατρούς και υγειονομικό προσωπικό και του έγιναν γνωστά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γ.Ν. και ιδιαίτερα μετά την εφαρμογή του κυβερνητικού μέτρου της αναστολής εργασίας στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Την ίδια μέρα, στις 18.00, παρουσία πολύ κόσμου μέσα και έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου της Άμφισσας, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή εκδήλωση με κύριο ομιλητή τον Παύλο Πολάκη.

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας, θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα:

τους βουλευτές Γιώτα Πούλου και Γιάννη Σαρακιώτη, από Βοιωτία και Φθιώτιδα αντίστοιχα, τον υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου Βασίλη Σμπώκο, τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Δωρίδος, Γ. Καπεντζώνη και Σ. Πολίτη, τον περιφερειακό σύμβουλο  Δρόσο Παρασκευά, τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Δελφών Λ. Αναγνωστόπουλο, τον Α. Αγγελόπουλο, δημοτικό σύμβουλο, τον Ευστάθιο Τσίντζηρα, εκπρόσωπο του συνδυασμού Πολίτες στο Προσκήνιο, τον Π. Δεσποτίδη, εκπρόσωπο του συνδυασμού Απολλώνιο Φως  και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Άμφισσας Παναγιώτη Μερινόπουλο.

Επίσης, τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν. Άμφισσας και τον Αντιπρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας, Σ. Γιαννοσπύρο.

Η εκδήλωση ήταν στο πλαίσιο της δέσμευσης που πήραμε ως Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας να υπερασπιστούμε την Υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό και ταυτόχρονα ανθρώπινο δικαίωμα, το οποίο δεν μπορεί να είναι  προϊόν αγοραπωλησίας.

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη.

Δεν θα επιτρέψουμε το Νοσοκομείο μας να γίνει Κέντρο Υγείας.

Δεν θα επιτρέψουμε το υπέρτατο αγαθό της δημόσιας Υγείας να γίνει αντικείμενο αγοροπωλησίας.

 Άμεση και ουσιαστική ενίσχυση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ τώρα.

Καλούμε όλους τους συντοπίτες μας ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης να αγωνιστούμε όλοι μαζί για τη διάσωση του Νοσοκομείου μας.

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φωκίδας