Ο κύριος βουλευτής σε παρεκτροπή

22/2/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κύριος βουλευτής σε παρεκτροπή

Εξοργίζει ο τρόπος με τον οποίο κορυφαία «γαλάζια» στελέχη, Σπήλιος Λιβανός, Πέτρος Δούκας, αντιμετωπίζουν τις μεγάλες τραγωδίες που σημάδεψαν τον τόπο μας, αλλά δυστυχώς δεν είναι οι μόνοι.

Σε ανάρτηση τού βουλευτή Φωκίδας Ιωάννη Μπούγα στο Facebook, σχετικά με την ομιλία του στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας, ένας ακόλουθός του σχολιάζει: «Έτσι είναι. Δεν ενδιαφέρονται για κυβέρνηση αλλά για την εξουσία. Ο αντιπολιτευτικός τους λόγος δεν στηρίζεται σε επιχειρήματα, αλλά σε λαϊκισμούς, με εργαλειοποίηση φυσικών καταστροφών (που σε κάποιες περιπτώσεις τις συντηρούν δίκην δολιοφθοράς -όπως το καλοκαίρι- αλλά δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία), αποδίδοντας την δική τους ανευθυνότητα, ανεπάρκεια και ανικανότητα στους άλλους».

Ο ακόλουθος του κ. Μπούγα αναφέρεται στις καταστροφικές πυρκαγιές του Καλοκαιριού και αφήνει να εννοηθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι υπεύθυνος δολιοφθοράς!

Συμβαίνουν αυτά στα κοινωνικά δίκτυα και φυσικά δεν ευθύνονται οπωσδήποτε οι πολιτικοί για το τι σχολιάζουν οι ακόλουθοί τους. Το λυπηρό και πολιτικά απαράδεκτο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο βουλευτής αντί να κάνει το αυτονόητο, εφόσον έπεσε στην αντίληψή του ένα τέτοιο σχόλιο και να επαναφέρει στην τάξη τον ακόλουθό του, επιδοκιμάζει τη χυδαία άποψη πατώντας… like, χωρίς καμιά σημείωση και διόρθωση!

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας θα προχωρήσει και θα κοινοποιήσει αρμοδίως το θέμα, ώστε να δοθούν εξηγήσεις από τον κ. Μπούγα, θεσμικά – κοινοβουλευτικά, αλλά και στον Φωκικό λαό, για το τι στοιχεία έχει που συνηγορούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βάζει φωτιές!

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φωκίδας