Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας σας ευχαριστεί

17/5/2022

Δελτίο Τύπου

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας σας ευχαριστεί

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας θέλει να ευχαριστήσει θερμά όσες και όσους συμμετείχαν στην κομματική εκλογική διαδικασία της Κυριακής.                                                                            

Τους εθελοντές και εθελόντριες στις εφορευτικές επιτροπές, όλους αυτούς που εργάστηκαν για μια άψογη, διαφανή, αδιάβλητη, αψεγάδιαστη διαδικασία.                                                 

Τους εκατοντάδες πολίτες, παλιά και νέα μέλη μας, που προσήλθαν στις κάλπες και έστειλαν πίσω τον λογαριασμό!

Κάναμε ένα μεγάλο, ένα σπουδαίο, ένα αποφασιστικό βήμα για να ξαναφέρουμε την ελπίδα πίσω στον τόπο μας, χάρη στην πρωτοφανή συμμετοχή.                                                     

Με την ένταξη πάνω από 110.000 νέων μελών, με 172.000 συνολικά εγγεγραμμένα μέλη στις οργανώσεις του κόμματος και της νεολαίας, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π Σ είναι πια ένα άλλο κόμμα. Ένα κόμμα μαζικό, ένα κόμμα λαϊκό, ένα κόμμα νεανικό, ένα κόμμα σύγχρονο και ριζοσπαστικό. Μα πάνω από όλα ένα κόμμα των μελών του. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όχι απλά παραμένει στο προσκήνιο ως ο προοδευτικός πόλος του πολιτικού συστήματος, αλλά ενισχύεται πολύ με νέα μέλη σε κρίσιμες κοινωνικές κατηγορίες: εργαζόμενοι, νέα γενιά, αγρότες, μικρομεσαίοι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα κόμματα της Αριστεράς,  το μεγαλύτερο στην Ευρώπη, ξεπερνώντας σε αριθμό μελών ακόμη και χωρών με πολλαπλάσιο πληθυσμό.

Αλλά και στη Φωκίδα, με πάνω από 500 μέλη και εκλεγμένο αντιπρόσωπο στην Κεντρική Επιτροπή, βλέπουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.     

Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ξαναφέρουμε την ελπίδα και τη δικαιοσύνη στην πατρίδα μας και τώρα ξεκινάει ένας νέος μεγάλος και δύσκολος αγώνας για όλους εμάς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ των 172.000 μελών είναι βέβαιο ότι θα είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά   στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αποφασίσει να στήσει κάλπες ο κος Μητσοτάκης.    

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. Φωκίδας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.