Εντοπιότητα: Απίστευτο πολιτικό θράσος για άλλη μια φορά!

14/6/2022

Δελτίο Τύπου

Απίστευτο πολιτικό θράσος για άλλη μια φορά!

Κύριε βουλευτά πιάσατε πάτο με αυτή τη δόλια πρακτική. Εντέλει, δεν ήταν αμέλεια από πλευρά σας η κατάργηση του κριτηρίου της εντοπιότητας, αλλά πρόθεση με πολιτική σκοπιμότητα. Είναι πολύ λυπηρό στην Ελλάδα του 2022, να αντιμετωπίζετε με αυτό τον άθλιο τρόπο, με πρακτικές πολιτικάντηδων άλλων δεκαετιών, την αγωνία και την ανάγκη των συμπολιτών μας για μια θέση εργασίας στον τόπο τους.

Επανειλημμένα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας, επισήμανε το έγκλημα το οποίο διαπράξατε με την κατάργηση της εντοπιότητας και για μήνες τηρούσατε «σιγή ιχθύος» χωρίς να έχετε απαντήσει ποτέ στο γιατί!

Έπειτα από την κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας έρχεστε να την επαναφέρετε με τρόπο δικολαβίστικο, πολιτικά αθέμιτο και βάζοντας την πολιτική σκοπιμότητα πάνω από την ανάγκη της κοινωνίας.

Κάνετε τον τιμητή, ενώ σκόπιμα την καταργήσατε, φέρνοντας τροπολογία για να ψηφιστεί μαζί με τον νόμο για το «σύστημα στοχοθεσίας, αξιολόγησης και ανταμοιβής στο Δημόσιο» που δεν ψηφίστηκε από κανένα κόμμα, εκτός από αυτό της ΝΔ και αυτό τα λέει όλα. Ένα νόμο που σαν στόχο έχει την ενίσχυση της κομματικοποίησης του κράτους και της δημόσιας διοίκησης, κάτι που είναι μοναδικός στόχος σας την τριετία της διακυβέρνησής σας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας σας προσκαλεί κύριε βουλευτά για άλλη μια φορά σε ανοιχτό διάλογο, για όλα τα θέματα που απασχολούν τη Φωκίδα, όποτε και όπου θέλετε. Να μιλήσουμε μπροστά στους πολίτες ευθέως και με σαφήνεια, για να διαπιστώσουν ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά και όχι προσχηματικά γι’ αυτά. Δείξτε πολιτικό θάρρος για μια φορά όπως αρμόζει στον ρόλο σας και μην φυγομαχείτε με αστείες δικαιολογίες όπως ο αρχηγός σας. Κύριε βουλευτά, «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. Φωκίδας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.