Καμιά απόφαση για συνεργασία στις αυτοδιοικητικές αυτή τη στιγμή

3/10/2022

Δελτίο Τύπου

Καμιά απόφαση για συνεργασία στις αυτοδιοικητικές αυτή τη στιγμή

Μετά τα δημοσιεύματα που αφορούν την επιστολή του μέλους της Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Φωκίδας, συντρόφου Γιώργου Αρτινόπουλου, είμαστε αναγκασμένοι να διαψεύσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα ανυπόστατα σχόλια της εφημερίδας που αναφέρουν την προαποφασισμένη συνεργασία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Φωκίδας με τον Δήμαρχο Δωρίδoς Γιώργο Καπεντζώνη, σε προγραμματικό επίπεδο.

Από την επιστολή που διαβάσαμε, την οποία ο σύντροφος Γιώργος Αρτινόπουλος απέστειλε στην «Ώρα της Φωκίδας», δεν προκύπτει το συμπέρασμα το οποίο παρουσιάζεται περί δήθεν συνεργασίας.

Ο τρόπος σχολιασμού και τα αυθαίρετα συμπεράσματα τα οποία παρουσιάζονται, θεωρούμε ότι έχουν ως στόχο να διασπάσουν την ενότητα των οργανώσεών μας ενόψει των Βουλευτικών εκλογών και πιστεύουμε ότι η ενέργεια αυτή είναι κατευθυνόμενη από αντίπαλους πολιτικούς φορείς.

Ο λαός έχει πάρει πλέον απόφαση να γυρίσει την πλάτη σε αυτή την αντιδημοκρατική, αντιθεσμική και αντιλαϊκή κυβέρνηση και αυτό δεν γυρνάει πίσω.

Καλούμε όλα τα μέλη και φίλους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. να μην λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τα συγκεκριμένα σχόλια της εφημερίδας «Ώρα της Φωκίδας» που αναφέρονται σε προαποφασισμένες συνεργασίες.

Εδώ θέλουμε να τονίσουμε ότι το Καταστατικό μας, μετά το τελευταίο Συνέδριο του κόμματος, αναφέρει ρητά ότι οποιαδήποτε αυτοδιοικητική κίνηση ή πρωτοβουλία θα προέλθει κατόπιν συλλογικής απόφασης μέσω διαδικασιών που προβλέπονται.

Είμαστε αποφασισμένοι οποιαδήποτε φαινόμενα, κομματικών μελών ή στελεχών του κόμματο μας, που εκφράζονται ενάντια στο Καταστατικό και τον Κανονισμό Λειτουργίας του πολιτικού μας φορέα και έξω από τα πλαίσια που τίθενται κάθε φορά από τα συλλογικά μας όργανα, να τα αντιμετωπίσουμε χωρίς να λάβουμε υπόψη κανένα ατομικό ή πολιτικό κόστος, αλλά πάντα έχοντας το βλέμμα στην κοινωνία η οποία μας αξιολογεί.

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. Φωκίδας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.