Οι γαλάζιες ακρίδες λεηλατούν την κοινωνία

2/11/2022

Δελτίο Τύπου

Οι γαλάζιες ακρίδες λεηλατούν την κοινωνία

Τελικά, κανείς δεν γνώριζε ότι ο κύριος Πάτσης κερδοσκοπούσε πάνω στον πόνο των μικρομεσαίων που έχασαν το βιος τους και τις περιουσίες τους. Με δάνειο τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, που το χρωστάει ακόμα, αγόρασε δάνεια εξήντα τρία εκατομμύρια ευρώ και κερδοσκοπεί με θύματα τούς δανειολήπτες.

Τελικά, κανείς δεν γνώριζε ότι η δικηγορική εταιρεία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Πάτση, κουμπάρου του κ. Πέτσα, εισέπραξε ένα εκατομμύριο ευρώ από τα ΕΛΤΑ.

Τελικά, κανείς δεν γνώριζε πόσους και ποιους παρακολουθούσε η ΕΥΠ -η οποία υπάγεται στον κ Μητσοτάκη- από τους αντιπάλους, αλλά και τους ημετέρους εκτός του κυρίου Πάτση ο οποίος ήταν υπεράνω κάθε υποψίας.

Τελικά, κανείς δεν γνώριζε για τον κ. Μαραβέγια, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ότι η σύζυγός του με μετοχικό κεφάλαιο πέντε χιλιάδες ευρώ εξασφάλισε επιχορήγηση τέσσερα εκατομμύρια ευρώ!

Τελικά, ούτε και ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, πατριώτης μας Γιάννης Μπούγας, γνώριζε, αν και συνάδελφος του κ. Πάτση, δικηγόρος και με πληθώρα πελατών κόκκινων δανείων.

Τελικά, όλοι γνωρίζατε κύριοι της Νέας Δημοκρατίας γιατί το θέμα έχει έρθει στη Βουλή τουλάχιστον τρείς φορές και εσείς στρουθοκαμηλίζετε.

Τώρα, σας λέμε και το γνωρίζετε ότι στη Φωκίδα δώδεκα κατοικίες συμπολιτών μας αντιμετωπίζουν άμεσα τον κίνδυνο από πλειστηριασμό, από funds και κοράκια, σαν τον κ. Πάτση, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του «e-auction».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα είναι απέναντι και θα δώσει μάχη ώστε κανένα σπίτι να μην περάσει στα χέρια funds και υποσχόμαστε ότι σύντομα που θα είμαστε κυβέρνηση θα προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία και την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού.

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. Φωκίδας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.