Ευχόμαστε καλό ταξίδι στην αυτοδιοικητική παράταξη «Πολίτες στο Προσκήνιο»

29/3/2023

Δελτίο Τύπου

Ευχόμαστε καλό ταξίδι στην αυτοδιοικητική παράταξη «Πολίτες στο Προσκήνιο»

Η ανάρτηση στελέχους της αυτοδιοικητικής παράταξης, «Πολίτες στο Προσκήνιο» την οποία ανέβασαν και στην ιστοσελίδα της παράταξης, αλλά κατέβασαν λίγες ημέρες μετά, δεν αποτελεί μόνο δείγμα αριβισμού και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, αλλά δείχνει και την σταθερότητα στις απόψεις τους!!! 

Εμπλέκει πολιτικές και αυτοδιοικητικές απόψεις, με βάση τον αριστερισμό, που πολλά χρόνια τώρα έχει καταδικάσει το σύνολο των αριστερών δυνάμεων. Οι μπουκαδόροι του Νομισματοκοπείου, πρέπει να καταλάβουν επιτέλους ότι δεν υπάρχει ομφάλιος λώρος με τη μεγάλη δημοκρατική αριστερή προοδευτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η εποχή των συνιστωσών έχει περάσει ανεπιστρεπτί και πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ένα ενιαίο, συγκροτημένο, προοδευτικό, δημοκρατικό κόμμα της Αριστεράς.

Δεν επιτρέπουμε το θολό μυαλό στελεχών της συγκεκριμένης αυτοδιοικητικής παράταξης, να δημιουργούν εντυπώσεις στο δημόσιο διάλογο, οι οποίες καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα . Αυτή η προσπάθεια δημιουργίας αρνητικού κλίματος , απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, μόνο εκ του πονηρού μπορούμε να το εκλάβουμε ότι γίνεται, εξυπηρετώντας άλλα συμφέροντα!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας, έχει αναλάβει την πρωτοβουλία εδώ και δύο χρόνια, να φέρει σε συνεννόηση  και να συνενώσει όλες τις υπάρχουσες προοδευτικές παρατάξεις, σε ένα ενιαίο αυτοδιοικητικό μέτωπο και τις συναντήσεις μας ποτέ δεν τις κάναμε κρυφά και πάντα ενημερώναμε τους συμπολίτες μας με Δελτία Τύπου. Μας φαίνεται αδιανόητο, πρόσωπα που απαρτίζουν το σκληρό τους πυρήνα, να έχουν αυτή την αντίληψη για τον Πρόεδρο του Πολιτικού μας φορέα και τα στελέχη μας , ενώ μέχρι πρόσφατα συζητούσαν μαζί μας!!!

Θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι το 90% των μελών της Ν.Ε. έχουν συμμετάσχει σε φορείς, σε αυτοδιοικητικά και συνδικαλιστικά σχήματα και έχουν εκλεγεί. Εμείς καταλαβαίνουμε και λυπούμαστε, για την κοινωνική περιθωριοποίηση κάποιων μελών και στελεχών της συγκεκριμένης αυτοδιοικητικής παράταξης, αλλά αυτό που μας λυπεί πραγματικά, είναι ότι συμπαρασύρουν μαζί τους δυστυχώς και άλλα πραγματικά αξιόλογα στελέχη.

Δεν θα επιτρέψουμε, λοιπόν, αυτή την απαξίωση που έχουν εισπράξει από την κοινωνία, να την μεταβιβάσουν στα στελέχη στα μέλη και στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Τους προτρέπουμε να ψάξουν τους λόγους αυτής της απαξίωσης, ανάμεσα στους κόλπους  και τις απόψεις τους και την ατυχή έκφραση «κλίκα» που χρησιμοποίησαν, για εκλεγμένα μέλη του κόμματός μας, τους την επιστρέφουμε.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας και τους ψηφοφόρους μας , ότι ουδεμία σχέση έχουμε πλέον με την αυτοδιοικητική παράταξη «Πολίτες στο Προσκήνιο», εφόσον οι συγκεκριμένες απόψεις δεν καταδικάζονται, ούτε από τον επικεφαλής, ούτε από μέλη τους.

Την αυτοδιοικητική παράταξη την οποία στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Δήμο Δελφών, την στηρίζει πάνω σε αρχές, αξίες και αυτοδιοικητική αυτοτέλεια και είμαστε κάθετα αντίθετοι σε παζάρια και ανταλλάγματα. 

Πιστεύουμε ότι -όπως πάντα- την τελική απόφαση την έχει ο κυρίαρχος λαός, που εκτιμά τη συνέπεια και την προσήλωση σε Δημοκρατικές αρχές και αξίες.Τους ευχόμαστε λοιπόν, καλό ταξίδι στον δρόμο που επέλεξαν!!!

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. Φωκίδας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.