Ψυχραιμία κύριοι της τοπικής ΝΔ, 21 Μαΐου τελειώνουν τα βάσανά σας

28/4/2023

Δελτίο Τύπου

Ψυχραιμία κύριοι της τοπικής ΝΔ, 21 Μαΐου τελειώνουν τα βάσανά σας

Οι εκπρόσωποι της Μητσοτάκης Α.Ε. στη Φωκίδα, ακολουθώντας την πάγια τακτική τους και αντιγράφοντας τον αρχηγό τους και εθνικό ωτακουστή Κυριάκο Μητσοτάκη, προσπαθούν να διαστρεβλώσουν για άλλη μια φορά την αλήθεια/πραγματικότητα.

Αυτοί που χρεοκόπησαν δύο φορές την Ελλάδα, αυτοί που έχουν χρεοκοπήσει το ίδιο τους το κόμμα, με χρέη πάνω από 420 εκατομμύρια, αυτοί που το υπουργικό τους συμβούλιο χρωστάει 11,4 εκατ. και ο αρχηγός τους 1,3 εκατ. ευρώ, τολμάνε και μιλάνε για χρεοκοπία.

Μιλάνε για κοστολογημένο πρόγραμμα αυτοί που ως κυβέρνηση αύξησαν το δημόσιο έλλειμμα από τα 320 δις του 2019, σε 420 δις σήμερα.

Μιλάνε αυτοί που οδήγησαν την οικονομία της χώρας σε διψήφιο πληθωρισμό, με το τρίτο χειρότερο ΑΕΠ στην ευρωζώνη, πάνω μόνο από Σλοβακία και Βουλγαρία.

Μιλάνε για δημοσιονομικούς κανόνες αυτοί που δώσανε σε ημέτερους σχεδόν 10 δις σε απευθείας αναθέσεις, που οδήγησαν τον λαό να ζει με κουπόνια, ενώ οι τράπεζες έχουν 5,5 δις υπερκέρδη, οι εταιρείες Ενέργειας 4,5 δις και τα διυλιστήρια 3.5 δις.

Μιλάνε για νηφαλιότητα ενώ είναι υπεύθυνοι για τους 16.000 νεκρούς εκτός ΜΕΘ από την πανδημία και για το έγκλημα στα Τέμπη.

Το κόμμα του… Turkaegean, που κυβερνάει με ακροδεξιούς, χουντικούς και κοράκια που λυμαίνονται την περιουσία των πολιτών, μιλάει για έργα που θα κάνει στο μέλλον αν ξαναγίνει κυβέρνηση, γιατί τώρα -εκτός μνημονίων, με δημοσιονομική χαλάρωση και με ταμείο 37 δις- δεν μπορούσε…

Το μόνο έργο που άφησαν είναι οι… Πάτσης, Χειμάρας, Νικολάου, Κωνσταντόπουλος, Σμυρλής, Δημητριάδης, Γεωργιάδης, Λιγνάδης, Μίχος!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Φωκίδας σας προκαλεί, κύριοι της ΝΟΔΕ Φωκίδας και εκπρόσωποι της Μητσοτάκης Α.Ε. σε μια δημόσια συζήτηση για τη Φωκίδα.

Η αλήθεια είναι -όλοι το γνωρίζουν- ότι δεν θα ανταποκριθείτε, άλλωστε ακολουθείτε τη δειλή τακτική του αρχηγού σας, που δεν τολμάει να παραστεί σε μια δημόσια συζήτηση με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξη Τσίπρα.

Άλλωστε, η ιστορία έχει αποδείξει ότι ενώ κάποιοι αναλαμβάνουν την ευθύνη στα δύσκολα, άλλοι τρέχουν να κρυφτούν.

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. Φωκίδας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.